Välj en sida

Tjänster

Hagbergs Snickeriservice AB är som sagt en byggfirma med bred och omfattande kunskap inom branschens olika delar. Till oss kan ni vända er för att få hjälp med allt från ett mindre altanbygge eller bygga garderobsinredning till större projekt såsom takbyten och köksrenoveringar.

När det kommer till större projekt, exempelvis utbyggnad, är det ni som kund som står för bygglov. Innan vi påbörjar ett större byggprojekt måste ni alltså ha fått bygglov för det. Detta gäller även om vi ska bygga andra saker på tomten, såsom garage.

Innan vi påbörjar byggarbeten eller renoveringar är det viktigt för oss att vi har pratat ihop oss och kommit fram till en plan som passar er. Efter vårt arbete vill vi givetvis att ni ska stormtrivas med det slutgiltiga resultatet.

Om en renovering planeras på rätt sätt och därefter blir rätt genomförd kan det förutom att ni som kunder blir nöjda även höja värdet på bostaden. För att det ska ske ska renoveringen vara professionellt genomförd, vilket vi ser till att den blir.

Det är väl känt att en renovering kan gå upp mycket i pris beroende på hur renoveringen går till samt vad det är som ska renoveras. Därför är det klokt att använda sig av rotavdraget, på så sätt blir uppgraderingen av hemmet inte så dyr. Rotavdraget är ett skatteavdrag, det ger dig 30% på summor upp till 50 000 kr på hantverkstjänster. Den summan är beräknad per år och person. Vi på Hagbergs Snickeriservice AB gör det här avdraget på fakturan direkt. På så sätt behöver du som kund inte krångla med skattereduktionen.

Hagbergs Snickarservice AB

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Hagbergs Snickarservice AB  

info@hagbergssnickarservice.nu

KVÄNUM PER KARLSGÅRDEN 1
53591 Kvänum

0704-671414

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.